Târgul sexului şi erotismului din Copenhaga, anulat din cauza unui incendiu de proporţii

Un incendiu de proporţii s-a declanşat miercuri dimineaţa distrugând o sală de expoziţie în centrul capitalei daneze, Copenhaga, unde urma să fie deschis în timpul zilei Târgul anual al sexului şi erotismului.

248 afișări
Imaginea articolului Târgul sexului şi erotismului din Copenhaga, anulat din cauza unui incendiu de proporţii

Târgul sexului şi erotismului din Copenhaga, anulat din cauza unui incendiu de proporţii (Imagine: Florin Buliga/Mediafax Foto)

"Incendiul este important, iar potrivit pompierilor de la faţa locului există pericolul ca imobilul să se prăbuşească", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei, Lars Borg.

Două persoane au fost spitalizate din cauza unor intoxicaţii respiratorii, a anunţat poliţia, care nu a înregistrat alte victime în acest stadiu.

Alerta a fost declanşată la ora locală 6.00 (7.00, ora României), în timp ce personalul încheia pregătirile în KB-Hallen, o clădire construită în 1938 şi care este utilizată drept complex sportiv, unde urma să se desfăşoare târgul care a fost anulat.

"Potrivit primelor informaţii, incendiul ar fi fost provocat de o lampă halogenă, dar vom şti mai multe după ce anchetatorii noştri vor pătrunde în clădire", a adăugat Lars Borg.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici