Thrillerul "Taken 2: Teroare în Istanbul" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce alte filme se regăsesc în top

Thrillerul "Taken 2: Teroare în Istanbul", cu Liam Neeson în rolul principal, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de societatea Exhibitor Relations.

554 afișări
Imaginea articolului Thrillerul "Taken 2: Teroare în Istanbul" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce alte filme se regăsesc în top

Thrillerul "Taken 2: Teroare în Istanbul" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce alte filme se regăsesc în top (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Continuare a filmului "Teroare în Paris/ Taken" (2008), lungmetrajul "Taken 2: Teroare în Istanbul" prezintă noi aventuri ale fostului agent al CIA Bryan Mills, interpretat de Liam Neeson, şi a avut încasări de 50 de milioane de dolari în primul weekend pe marile ecrane nord-americane.

Filmul de animaţie "Hotel Transilvania", regizat de David Feiss şi Anthony Stacchi, a coborât pe locul al doilea, cu încasări de 26,3 milioane de dolari de vineri până duminică. Acest film, care reia legenda vampirului Dracula, dar într-o formulă comică, adresată mai mult copiilor, îl are în distribuţie pe Adam Sandler.

"Pitch Perfect", un musical cu şi pentru adolescenţi, a urcat de pe locul al şaselea pe al treilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 14,7 milioane de dolari.

Thrillerul SF "Looper: Asasin în viitor", cu Bruce Willis, Emily Blunt şi Joseph Gordon-Levitt în rolul principal, a coborât de pe locul al doilea pe al patrulea, cu încasări de 12,2 milioane de dolari.

Comedia horror animată "Frankenweenie", cel mai recent film al lui Tim Burton, care beneficiază de vocile actorilor Winona Ryder, Martin Landau şi Charlie Tahan, a debutat pe locul al cincilea, cu încasări de 11,5 milioane de dolari de vineri până duminică.

Filmul poliţist "Ultima razie/ End of Watch", în care Jake Gyllenhaal joacă rolul unui poliţist ameninţat cu moartea, a coborât de pe poziţia a treia pe a şasea, cu încasări de 4 milioane de dolari.

Drama "Trouble with the Curve", în care Clint Eastwood joacă rolul unui impresar de baseball care începe să orbească, este şi ea în coborâre, de pe a patra pe a şaptea poziţie, cu încasări de 3,9 milioane de dolari.

Horrorul "House at the end of the street" a avut încasări de 3,7 milioane de dolari şi s-a situat pe locul al optulea, fiind urmată în clasament de drama "The Master", în care regizorul Paul Thomas Anderson prezintă ascensiunea unui lider religios în America anilor 1950, interpretat de Philip Seymour Hoffman, şi a discipolului acestuia, jucat de Joaquin Phoenix. Filmul a obţinut încasări de 1,8 milioane de dolari de vineri până duminică.

Versiunea 3D a îndrăgitului lungmetraj de animaţie "Finding Nemo 3D", realizat de studiourile Disney, încheie topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane, după ce a obţinut încasări de 1,5 milioane de dolari de vineri până duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici