Toni Tecuceanu de la "Cronica Cârcotaşilor" a murit în urma unor complicaţii provocate de gripa A/H1N1

Actorul Toni Tecuceanu de la "Cronica Cârcotaşilor" a murit, marţi dimineaţă, la vârsta de 37 de ani, la Spitalul "Matei Balş" din Capitală, în urma unor complicaţii la plămâni, după ce a contractat virusul A/H1N1, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai postului Prima TV.

2012 afișări
Imaginea articolului Toni Tecuceanu de la "Cronica Cârcotaşilor" a murit în urma unor complicaţii provocate de gripa A/H1N1

Toni Tecuceanu de la "Cronica Cârcotaşilor" a murit

Toni Tecuceanu îi interpreta, de obicei, pe Adrian Năstase şi Gigi Becali în scenetele din emisiunea "Cronica Cârcotaşilor".

Născut pe 13 ianuarie 1972, Toni Tecuceanu a participat la misiuni de menţinere a păcii sub comanda Organizaţiei Naţiunilor Unite. Pe site-ul "Cronicii Cârcotaşilor", el se descria ca fiind "un monstru cu sensibilitate de copil, câteodată nervos".

Toni Tecuceanu a jucat în mai multe spectacole de teatru, în filme şi producţii de televiziune.

În 2006, la Gala Tânărului Actor - HOP, Toni Tecuceanu a câştigat premiul pentru cel mai bun actor, pentru rolul "Lomeier" din spectacolul "Noapte arabă", în regia Theodorei Herghelegiu, piesă ce a fost jucată pe scena Teatrului Foarte Mic din Capitală.

"Amintiri din Epoca de Aur 1 - Tovarăşi, frumoasă e viaţa!" este o altă producţe în care Toni a jucat, de aceasta dată în rolul unui miliţian.

Toni Tecuceanu a făcut parte din echipa Cârcotaşilor timp de peste trei ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici