Ultimul selfie cu Kobe Bryant, înainte de tragicul accident în care legenda NBA şi-a pierdut viaţa. FOTO

Când Brady Smigiel, în vârstă de 13 ani, l-a surprins pe Kobe Bryant într-un selfie, sâmbătă, la Mamba Sports Academy, nu şi-ar fi putut imagina că aceasta va fi una dintre ultimele fotografii ale legendei NBA în viaţă, a relatat CNN.

2606 afișări
Imaginea articolului Ultimul selfie cu Kobe Bryant, înainte de tragicul accident în care legenda NBA şi-a pierdut viaţa. FOTO
Sâmbătă, Kobe a fost prezent la Academia Mamba pentru a participa la antrenamentele fiicei sale, potrivit CNN. Gianna juca pentru echipa Lady Mambas, iar după primul meci împotriva Cyfair Nikecoop 2024, Brady i-a cerut sportivului să facă un selfie împreună. Fotografia a ieşit neclară, dar Kobe i-ar fi spus băiatului că vor face alta mai bună ziua următoare.
 
Dar a doua zi după întâlnirea cu idolul său, Brady Smigel a aflat că Bryant şi fiica sa, Gianna, au murit într-un accident de elicopter din Calabasas, California, împreună cu alte 7 persoane. Ştirile despre moartea lui Kobe şi a Giannaei i-au şocat pe membrii familiei Smigiel. „Nu ne-a venit să credem. Este atât de trist.”
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici