Un băiat american, membru în Mensa, a obţinut diploma de bacalaureat la vârsta de 10 ani - VIDEO

Un băiat care locuieşte în statul american California, membru în organizaţia exclusivistă Mensa, a obţinut diploma de bacalaureat la vârsta de 10 ani, informează site-ul revistei People.

958 afișări
Imaginea articolului Un băiat american, membru în Mensa, a obţinut diploma de bacalaureat la vârsta de 10 ani - VIDEO

Un băiat american, membru în Mensa, a obţinut diploma de bacalaureat la vârsta de 10 ani (Imagine: Twitter)

Tanishq Abraham a devenit una dintre cele mai tinere persoane din lume care au absolvit liceul. Acest băiat, care locuieşte în oraşul Sacramento, a primit diploma de bacalaureat în cadrul unei ceremonii private, în prezenţa familiei şi a câtorva prieteni, duminică. El a primit, de asemenea, o scrisoare de felicitare din partea Casei Albe, potrivit televiziunii KXTV din Sacramento.

Tanishq a studiat la domiciliu şi consideră că absolvirea liceului la vârsta de 10 ani nu a fost o sarcină uşoară, dar nici foarte dificilă, scrie revista People.

Mama lui, Taji, spune că, deşi a bănuit multă vreme faptul că fiul ei are un talent special, a ştiut cu certitudine acest lucru doar după ce a primit rezultatul unui test de inteligenţă al fiului ei. Tanishq a fost primit în Mensa, o organizaţie globală exclusivistă care are ca membri persoane cu un nivel de inteligenţă deosebit de ridicat, alcătuită din 2% din totalul populaţiei mondiale, la vârsta de patru ani.

Tanishq spune că a început deja să urmeze cursuri pentru facultate şi doreşte să devină om de ştiinţă, dar şi preşedintele ţării. El intenţionează să urmeze cursurile de la Facultatea de medicină de la Universitatea California şi să găsească un leac pentru cancer.

Organizaţia Mensa a fost înfiinţată în Marea Britanie în anul 1946, cu scopul de a reuni persoanele care au un coeficient de inteligenţă ridicat. Organizaţia include în prezent circa 110.000 de membri din 100 de ţări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici