Un hoţ a înghiţit un diamant în valoare de 20.000 de dolari. Cum s-au gândit poliţiştii să recupereze piatra preţioasă - VIDEO

Un canadian acuzat că a furat şi apoi a înghiţit un diamant în valoare de 20.000 de dolari va rămâne în detenţie până când poliţiştii vor recupera piatra preţioasă, a anunţat joi poliţia.

1654 afișări
Imaginea articolului Un hoţ a înghiţit un diamant în valoare de 20.000 de dolari. Cum s-au gândit poliţiştii să recupereze piatra preţioasă - VIDEO

Un hoţ a înghiţit un diamant în valoare de 20.000 de dolari. Cum s-au gândit poliţiştii să recupereze piatra preţioasă - VIDEO

Bărbatul este deţinut într-o celulă fără toaletă, a explicat sergentul Brett Corey.

"I-am dat un vas şi îi urmărim defecarea. Ofiţerii noştri de medicină legală examinează materiile fecale", a adăugat Corey. "Până în prezent nu am găsit nimic".

Bărbatul de 52 de ani a fost filmat la 10 mai de camerele de supraveghere în timp ce înghiţea diamantul de 1,7 carate, într-un magazin de bijuterii din Windsor (Ontario), după ce unul dintre angajaţi, acuzându-l că a înlocuit diamantul din vitrină cu un fals, a chemat poliţia.

Sergentul Corey afirmă că bărbatul cooperează şi că a luat laxative, dar până acum diamantul a rămas blocat în intestinele sale.

Diamantele sunt aproape de nedetectat cu raze X, dar cele două cuburi de zirconiu care formau bijuteria au fost clar evidenţiate în cele două radiografii realizate săptămâna aceasta.

"Am depistat coborârea a două cuburi de zirconiu în colonul său", a mai spus sergentul Corey.

După ce diamantul va fi recuperat, acuzatul va trebui să răspundă pentru furt, a conchis poliţistul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici