Un videoclip animat cu membrii trupei The Beatles, lansat în Marea Britanie - VIDEO

Un videoclip în care membrii trupei The Beatles apar sub forma unor personaje animate, interpretând un cover după piesa "Words of Love" lansată de Buddy Holly, a fost lansat recent în Marea Britanie.

250 afișări
Imaginea articolului Un videoclip animat cu membrii trupei The Beatles, lansat în Marea Britanie - VIDEO

Un videoclip animat cu membrii trupei The Beatles, lansat în Marea Britanie

Deşi au trecut mai bine de 40 de ani de când trupa The Beatles a înregistrat ultimul ei videoclip, o serie de imagini nemaivăzute cu membrii acestei formaţii legendare, interpretând piesa "Words of Love" a lui Buddy Holy, au fost asamblate sub forma unui clip original animat, informează dailymail.co.uk.

Imaginile video au fost înregistrate în studiourile BBC Radio cu un an înainte ca The Beatles să lanseze acest cântec pe albumul "Beatles for Sale", în 1964.

Noul videoclip, care combină animaţii psihedelice cu imagini alb-negru, îi prezintă pe cei patru membri ai grupului The Beatles în timp ce se aflau pe scenă, dar şi în studiouri de înregistrare.

Cei patru muzicieni britanici sunt prezentaţi în timp ce conduc o camionetă în zone rurale, în oraş şi apoi în timp ce privesc un foc de artificii, sub privirile reginei mamă.

Videoclipul evocă, totodată, fenomenul Beatlemania, prezentând imagini cu mai multe admiratoare ale trupei în timp ce ţipă şi leşină după trecerea prin faţa lor a celor patru muzicieni.

Videoclipul a fost lansat pentru a marca noua compilaţie dedicată trupei The Beatles, intitulată "On Air - Live at the BBC Volume 2".

Acest CD face parte din seria inaugurată în 1994 prin colecţia "Live at the BBC", un album-compilaţie care a inclus diverse concerte susţinute de trupa The Beatles în mai multe ediţii ale emisiunii radio "BBC Light Programme" din 1963 până în 1965.

Paul McCartney, John Lennon, Ringo Starr şi George Harrison au format trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici