Urmează o nouă nuntă în Familia Regală a Marii Britanii. Când va avea loc evenimentul

Prinţesa Beatrice de York, nepoata reginei Elizabeth a II-a, se va căsători cu logodnicul ei, milionarul Edoardo Mapelli Mozzi, pe 29 mai, la capela regală de la palatul St James din Londra, potrivit unui comunicat emis vineri de palatul Buckingham, potrivit Reuters.

5638 afișări
Imaginea articolului Urmează o nouă nuntă în Familia Regală a Marii Britanii. Când va avea loc evenimentul

sursa FOTO: Profimedia

Ceremonia va fi urmată de o recepţie privată, oferită de regină, în grădina palatului Buckingham, potrivit aceleiaşi surse.

Vestea vine după mai multe luni în care imaginea familiei regale britanice a fost pătată de scandalul în care este implicat tatăl lui Beatrice, prinţul Andrew. Pe 20 noiembrie 2019, fiul mijlociu al reginei a anunţat că renunţă la atribuţiile regale în viitorul apropiat, din cauza scandalului generat de complicitatea cu miliardarul american Jeffrey Epstein, care s-a sinucis în luna august, în contextul în care era inculpat pentru agresiuni sexuale.

Acuzat la rândul său de abuzuri sexuale, prinţul Andrew nu a fost susţinut de niciun membru al familiei regale. Iar scandalul putea compromite şi căsătoria fiicei mai mari a ducelui de York, prinţesa Beatrice. Tânăra, care programase logodna pe 18 decembrie, a fost nevoită să amâne evenimentul.

Prinţesa Beatrice este a noua în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.

Beatrice de York şi Edoardo Mapelli Mozzi, în vârstă de 37 de ani, care are afaceri în domeniul imobiliar, au început să se întâlnească în toamna anului 2018.

Prinţesa Beatrice de York, născută pe 8 august 1988, este fiica cea mare a prinţului Andrew şi a ducesei de York, Sarah Ferguson. Sora sa mai mică, prinţesa Eugenie, s-a căsătorit cu omul de afaceri Jack Brooksbank în octombrie 2018.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici