VIDEO Fericitul Pharrell Williams a devenit tată de tripleţi

Cântăreţul Pharrell Williams şi soţia sa Helen Lasichanh au devenit părinţi de tripleţi, informează usatoday.com.

537 afișări
Imaginea articolului VIDEO Fericitul Pharrell Williams a devenit tată de tripleţi

VIDEO Fericitul Pharrell Williams a devenit tată de tripleţi

"Pharrell, Helen şi Rocket Williams spun bun venit pe lume tripleţilor. Familia este fericită şi sănătoasă.", a declarat purtătorul de cuvânt al cântăreţului faimos pentru hitul "Happy" lansat 2013.

Copiii s-au născut la începutul lunii ianuarie, potrivit Vanity Fair, astfel încât fiul lui Pharrell Williams pe nume Rocket, în vârstă de opt ani, deveni frate mai mare. Nu există informaţii în presă despre sexul sau numele nou-născuţilor.

Pharell Williams a vândut 100 de milioane de copii ale cântecelor sale, dintre care 10 milioane doar pentru melodia "Happy", care i-a adus şi o nominalizare la premiile Oscar pentru coloana sonoră a filmului de animaţie "Sunt un mic ticălos 2/ Despicable Me 2".

Artistul a primit şapte premii Grammy, cea mai înaltă distincţie a industriei muzicale, mai ales pentru colaborarea sa de lungă durată cu Chad Hugo, alături de care a fondat duoul de producători The Neptunes, la finalul anilor 1990.

Pharrell Williams s-a remarcat şi prin colaborările sale cu alţi artişti de seamă, precum Snoop Dogg, Britney Spears, Madonna, Justin Timberlake, Daft Punk şi Robin Thicke. Totodată, Williams a devenit celebru datorită participării sale emisiunea de televiziune "The Voice".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici