VIDEO Jason Mraz concertează pe 11 martie la Bucureşti

Jason Mraz, artistul american care şi-a făcut cunoscute ritmurile folk-pop în toată lumea, va susţine primul concert în România pe 11 martie, la Sala Radio.

380 afișări
Imaginea articolului VIDEO Jason Mraz concertează pe 11 martie la Bucureşti

VIDEO Jason Mraz concertează pe 11 martie la Bucureşti

Fanii bucureşteni vor avea parte de un show acustic special, ce face parte din seria evenimentelor ”An evening with Jason Mraz and his guitar” - o întâlnire restrânsă cu unul dintre cei mai apreciaţi artişti pop ai momentului.

Muzica lui Jason Mraz a reuşit să aducă împreună oamenii din toate colţurile lumii. Mraz a început să cânte în cafenelele din San Diego şi a devenit cunoscut pentru mesajele pozitive şi încărcate de emoţie, pentru cântările live pline de viaţă, dar şi pentru eforturile sale constante de a transforma lumea din jur într-un loc mai bun.

De-a lungul timpului, hiturile sale au invadat radio-urile comerciale şi au obţinut numeroase distincţii şi trofee importante în spaţii culturale şi geografice diverse. Artistul american a scris un capitol din istoria muzicii pop cu “I’m Yours” şi “I Won’t Give Up”, a primit şase nominalizări şi două premii Grammy, a câştigat premiile Teen Choice şi People’s Choice şi a susţinut concerte sold-out în amfiteatrele şi arenele din toate colţurile lumii.

Jason Mraz nu e doar un muzician care a impresionat întreaga lume, ci şi o persoană conştientă şi preocupată de rolul său în societatea de azi. Pasionat de activism social, a iniţiat numeroase acţiuni de lobby pentru protejarea mediului înconjurător şi a sprijinit neîncetat drepturile comunităţilor LGBT.

Prin tot ce face, Jason celebrează forţa universală a muzicii ce poate schimbă lumea în bine, inspirând oamenii de pretutindeni. Cei prezenţi pe 11 martie la Sala Radio se vor bucura de energia folk-pop-ului îndrăgit pe tot globul într-un format inedit – Jason şi chitară sa, într-o seară de primăvară cu multă emoţie şi curiozitate.

Biletele la concert pot fi achiziţionate din reţelele Eventim şi Eventbook, la preţurile de 125 lei, 180 lei şi 250 lei.

Concertul Jason Mraz este organizat în România de Pure Indie Entertainment.

Pagina de Facebook a evenimentului

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici