VIDEO La joacă, pe malul mării. Turiştii din staţiunea Mar del Plata s-au bucurat de un fenomen natural mai puţin obişnuit

  • Plajele staţiunii Mar del Plata din Argentina au fost acoperite miercuri de cantităţi uriaşe de spumă.
  • Turiştii, mai ales copiii, s-au aruncat fără ezitare în valurile spumoase.
  • Mar del Plata şi alte destinaţii turistice din Argentina au găzduit sute de mii de vizitatori de la începutul lunii ianuarie.
3442 afișări

Plajele staţiunii de top Mar del Plata din Argentina, situată la sud de capitala Buenos Aires, au fost acoperite miercuri de cantităţi uriaşe de spumă de mare.

Noutatea i-a surprins pe turişti, care s-au aruncat fără ezitare în valurile spumoase. Şi nici nu aveau de ce să se teamă. Fenomenul este unul natural, care se produce când algele sunt spulberate de apa agitată, scrie Kold.com.

Flavio di Mena, în vârstă de 54 de ani, vizitează staţiunea în fiecare an împreună cu familia, dar spune că nu a mai văzut aşa ceva. „Are miros de peşte, dar am auzit că (spuma - n.r.) este bună pentru piele", spune el.

Copiii s-au bucurat cel mai mult de peisajul spectaculos, iar joaca a continuat zeci de minute pe mal.

În ciuda pandemiei de COVID-19, Mar del Plata şi alte destinaţii turistice au găzduit sute de mii de vizitatori de la începutul lunii ianuarie, care marchează începutul sezonului estival.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici