Whitney Houston, asasinată de traficanţi de droguri? Un detectiv privat susţine că poate dovedi acest lucru

Un detectiv privat din Statele Unite a declarat că deţine o înregistrare video care demonstrează faptul că Whitney Houston a fost asasinată de traficanţii de droguri din Los Angeles.

2090 afișări
Imaginea articolului Whitney Houston, asasinată de traficanţi de droguri? Un detectiv privat susţine că poate dovedi acest lucru

Whitney Houston, asasinată de traficanţi de droguri? Un detectiv privat susţine că poate dovedi acest lucru (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Paul Huebl afirmă că a predat FBI această înregistrare video care demonstrează că renumita cântăreaţă americană a fost asasinată, la vârsta de 48 de ani, în februarie, din cauza unei datorii pe care o avea la traficanţii de droguri din Hollywood, informează dailymail.co.uk.

Potrivit raportului medicilor legişti, artista americană a murit înecată în cada din camera ei de hotel din Los Angeles, după ce luase un cocktail de cocaină, marijuana şi câteva medicamente.

Tabloidul National Enquirer îl citează pe Paul Huebl, care afirmă că renumita cântăreaţă a fost urmărită "de mai mulţi traficanţi de droguri importanţi, care au trimis câţiva bătăuşi să colecteze o sumă uriaşă pe care artista o datora pentru droguri".

Potrivit unor zvonuri deocamdată neconfirmate, cântăreaţa ar fi datorat acelor traficanţi suma de 1,5 milioane de dolari.

Contactat de MailOnline, Paul Huebl a spus că nu ştie cu certitudine dacă Whitney Houston a fost asasinată, însă dovada pe care a descoperit-o indică acest lucru.

El spune că artistei i-a fost livrată cocaină în camera ei de hotel, cu o zi înainte de deces, şi cântăreaţa a putut fi auzită spunând: "M-am săturat de aceste mizerii".

Totodată, el afirmă că Whitney Houston a fost hărţuită de acei traficanţi de droguri care încercau să îşi recupereze datoria.

Huebl susţine că a obţinut o înregistrare video făcută cu camerele de supraveghere ale hotelului, în care doi bărbaţi necunoscuţi au mers de mai multe ori la hotelul Beverly Hilton, unde locuia cântăreaţa, şi s-au infiltrat în anturajul artistei.

Acelaşi detectiv privat susţine că acei bărbaţi au pătruns în camera cântăreţei şi au ucis-o.

Totodată, el a respins concluziile raportului emis de Institutul de Medicină Legală din Los Angeles, potrivit căruia decesul cântăreţei americane a fost unul "accidental".

"Trupul neînsufleţit al lui Whitney prezenta răni clasice de apărare care au fost făcute atunci când ea lupta pentru viaţa ei", a declarat Paul Huebl pentru National Enquirer.

În acelaşi timp, însă, Huebl a fost de acord cu faptul că semnele de pe mâinile şi unghiile cântăreţei ar fi putut fi făcute şi în alt fel şi că ele reprezintă doar răni defensive "suspecte".

Acelaşi detectiv privat susţine că deţine probe care atestă faptul că apartamentul în care era cazată Whitney Houston a fost răscolit, prezentând urmele unei lupte violente.

Paul Huebl spune că a prezentat aceste dovezi biroului FBI din Chicago, sperând că această agenţie federală americană va iniţia o anchetă oficială.

Paul Huebl, un fost poliţist din Chicago devenit actor după ce s-a pensionat, susţine că a efectuat această anchetă după ce a fost angajat de o persoană care nu a crezut în informaţiile prezentate de raportul oficial despre moartea cântăreţei Whitney Houston.

Huebl consideră că poliţia din Beverly Hills nu a efectuat o anchetă completă asupra morţii cântăreţei Whitney Houston întrucât nu a dorit să atragă o publicitate negativă asupra cartierului Beverly Hills sau asupra hotelului Beverly Hilton. El a refuzat, totodată, să dezvăluie identitatea persoanei care l-a angajat pentru a efectua acea anchetă privată.

Whitney Houston, născută pe 9 august 1963, a dominat scena muzicală pop şi soul a anilor '80 şi '90, vânzând aproximativ 170 de milioane de discuri şi fiind supranumită "Vocea". Ea s-a lansat şi în cinema, jucând alături de Kevin Costner în filmul "Bodyguard" (1992), pentru care a înregistrat o nouă versiune a piesei "I Will Always Love You" (Dolly Parton, 1974), care a devenit extrem de populară. Houston este singurul artist din lume care a lansat şapte albume consecutive premiate cu discuri de platină, depăşind la acest capitol chiar şi trupa Beatles. Lista ei de premii include, printre altele, 6 Grammy, 2 Emmy, 30 Billboard Music Awards şi 22 American Music Awards.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici