Alertă meteo | Cod galben de polei în patru judeţe. Recomandările Poliţiei Române

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică dimineaţa, atenţionare cod galben de depunere de polei în patru judeţe, iar reprezentanţii Poliţiei Române atrag atenţia că şoferii trebuie să reducă viteza şi să folosească luminile de ceaţă în zonele cu probleme.

823 afișări
Imaginea articolului Alertă meteo | Cod galben de polei în patru judeţe. Recomandările Poliţiei Române

Alertă meteo. Cod galben de polei în patru judeţe. Recomandările Poliţiei Române

Potrivit ANM, este cod galben de precipitaţii mixte şi depunere de polei în judeţele Constanţa, Brăila, Ialomiţa şi Călăraşi.

Atenţionarea este valabilă până la ora 10.00.

Reprezentanţii Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române au transmis că este semnalată depunere de polei pe mai mai multe artere rutiere din judeţele Brăila, Ialomiţa, Călăraşi şi Constanţa şi la ora transmiterii ştirii se acţionează cu utilaje pentru distribuirea de material antiderapant.

Pentru a nu fi implicaţi în accidente rutiere, poliţiştii le recomandă şoferilor să folosească luminile de ceaţă, precum şi sistemele de iluminare-semnalizare şi de climatizare-dezaburire, pentru a vedea şi a fi observaţi în trafic, să reducă pe cât posibil viteza de deplasare, să circule cu foarte mare atenţie, pentru a putea evita orice obstacol, să evite pe cât posibil manevra depăşirii, iar dacă este necesar, să o realizeze numai după o asigurare temeinică, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare între autovehicule, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă şi să manifeste permanent o conduită preventivă la volan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici