Cod roşu de inundaţii în Timiş

Hidrologii au emis marţi seara o avertizare Cod roşu de inundaţii, valabilă în judeţul Timiş.

284 afișări
Imaginea articolului Cod roşu de inundaţii în Timiş

Cod roşu de inundaţii în Timiş

Potrivit hidrologirlor, este vizat bazinul hidrografic Gladna- afluent al râului Bega, în judeţul Timiş.

În această zonă, ca urmare a precipitaţiilor înregistrate în ultimele ore, a celor prognozate şi propagării se vor produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide cu efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite cu depăşiri ale cotelor de pericol.

Fenomenele periculoase se pot produce cu probabilitate mai mare pe unele râuri din bazinul hidrografic Gladna – bazin amonte Ac. Surduc.

Avertizarea este în vigoare până miercuri, la ora 3.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
meteo,
inundaţii,
timiş

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici