METEO. Avertizare ANM de ninsori, polei, intensificări ale vântului în 14 judeţe

Meteorologii anunţă, pentru intervalul miercuri ora 9.30 - 18.00, ninsori, polei şi intensificări ale vântului în 14 judeţe.

5253 afișări
Imaginea articolului METEO. Avertizare ANM de ninsori, polei, intensificări ale vântului în 14 judeţe

METEO. Avertizare ANM de ninsori, polei, intensificări ale vântului în 14 judeţe

În judeţele Suceava, Neamţ, Bacău şi la munte vor predomina ninsorile moderate cantitativ şi va continua să se depună strat de zăpadă.

În restul Moldovei vor fi precipitaţii mai ales sub formă de lapoviţă şi se va depune polei.

Precipitaţii predominant sub formă de lapoviţă şi ninsoare vor fi şi în estul Munteniei, pe arii restrânse se va depune strat de zăpadă şi se va forma polei.

În toată zona vizată, vântul va avea intensificări cu viteze în general de 50...60 km/h, pe alocuri viscolind ninsoarea.

Judeţele sub Cod galben sunt Suceava, Neamţ, Harghita, Covasna, Botoşani, Iaşi, Bacău, Vaslui, Vrancea, Galaţi, Buzău, Brăila, Ialomiţa şi Călăraşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici