ANALIZĂ Mediafax Monitorizare - Câte minute au vorbit candidaţii la Preşedinţie în prima dezbatere: Ponta - 41/ Iohannis - 37

Victor Ponta a vorbit în total 41 de minute, marţi seară, la prima dezbatere electorală, care a avut loc la Realitatea TV, contracandidatul său de la ACL, Klaus Iohannis, totalizând 37 de minute, potrivit datelor furnizate de Mediafax Monitorizare.

1566 afișări
Imaginea articolului ANALIZĂ Mediafax Monitorizare - Câte minute au vorbit candidaţii la Preşedinţie în prima dezbatere: Ponta - 41/ Iohannis - 37

Klaus Iohannis, Victor Ponta (Imagine: montaj Mediafax Foto)

Conform sursei citate, emisiunea în care s-au confruntat cei doi prezidenţiabili a început la 20.01, iar în primele 52 de minute de emisiune, înaintea pauzei publicitare, Ponta a vorbit 20 de minute, iar Klaus Iohannis 16 minute. În aceeaşi perioadă, intervenţiile moderatorului şi ale jurnaliştilor care au adresat întrebări invitaţilor au durat 15 minute.

În acelaşi interval, momentele în care participanţii la dezbatere au vorbit simultan au totalizat 2 minute.

Cea de a doua parte a emisiunii a durat 52 de minute, în care cei doi candidaţi au avut cuvântul câte 21 de minute fiecare, în timp ce moderatorilor le-au revenit 11 minute.

În total, moderatorii au ocupat 26 de minute din spaţiul alocat emisiunii.

Emisiunea s-a încheiat la 21.52, incluzând şi un calup publicitar de 7 minute.

Conform Mediafax Monitorizare, cele mai multe cuvinte, 5.766, au fost rostite de Victor Ponta, în timp ce Klaus Iohannis a spus 4.214 cuvinte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici