Antonescu: Ar trebui să fie o dezbatere în care să-l vedem pe Geoană în rol de preşedinte

Liderul PNL Crin Antonescu a sosit, joi seara, la Parlament, pentru a-l susţine pe Mircea Geoană la dezbaterea electorală cu Traian Băsescu, declarând că ar trebui să fie o dezbatere în care Geoană să fie văzut în rol de viitor preşedinte şi adăugând că ştie ce va spune şi va face Traian Băsescu.

19 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Ar trebui să fie o dezbatere în care să-l vedem pe Geoană în rol de preşedinte

Antonescu: Ar trebui să fie o dezbatere în care să-l vedem pe Geoană în rol de preşedinte (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Cu Traian Băsescu sunt lămurit de multă vreme, chiar nu mă mai interesează, mă interesează candidatul pe care îl susţin şi care are o şansă de oferit pentru Româna", a spus Crin Antonescu.

Întrebat cât de importantă este dezbaterea pentru rezultatul de duminică, Antonescu a precizat că nu poate spune aceasta decât la sfârşitul dezbaterii.

"Ar trebui să fie o dezbatere în care să-l vedem pe Mircea Geoană în rol de viitor preşedinte al României. Cu Traian Băsescu, repet, nu aştept nimic, ştiu ce va spune, ştiu ce va face", a conchis Antonescu.

Mircea Geoană este susţinut atât de reprezentanţi ai PSD, cât şi ai PNL, precum în publicul său regăsindu-se Mircea Ionescu Quintus, care a declarat la sosire că el îi susţine pe liberali, Teodora Bertzi, Radu Mazăre, Viorel Hrebenciuc, Cozmin Guşă, Cristian Diaconescu, Victor Ponta, Ecaterina Andronescu, Ion Bazac, Dan Nica.

De asemenea, candidatul PSD are sprijinul Nadiei Comăneci, al lui Ilie Năstase, Dorel Vişan, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Mihai Leu, Mircea Dinescu.

De asemenea, Geoană are la această dezbatere şi susţinerea primarului Sibiului, Klaus Iohannis, susţinut de PSD şi PNL pentru funcţia de premier în cazul în care Mircea Geoană va deveni preşedinte.

Urmăreşte aici dezbaterea live!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici