Antonescu: Boc, Băsescu, Udrea, simbolul unei proaste guvernări, al unei guvernări corupte

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, susţine că Emil Boc, alături de Traian Băsescu şi Elena Udrea, reprezintă simbolul "unei proaste guvernări, al unei guvernări corupte" şi a făcut apel la alegătorii clujeni să dea la alegerile locale "un vot politic".

319 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Boc, Băsescu, Udrea, simbolul unei proaste guvernări, al unei guvernări corupte

Crin Antonescu (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, că Emil Boc este simbolul eşecului acestui regim, "este cel care a patronat o administraţie coruptă în Cluj".

"Mesajul special pentru clujeni este că USL şi noi toţi respectăm Clujul şi credem că acest vot de la alegerile locale este şansa Clujulul de a-şi repara imaginea pe nedrept afectată de personaje politice în frunte cu Emil Boc. Astăzi în România, Emil Boc, alături de Traian Băsescu şi Elena Udrea, este simbolul unei proaste guvernări, al unei guvernări corupte şi sfidătoare respinse de toţi românii în sondaje şi prin manifestaţiile care au avut loc. Respinse, vom vedea, şi printr-un vot masiv. Clujul merită o altă imagine. Cred că toţi clujenii au datoria să se prezinte la vot, să dea un vot prin excelenţă politic. Nu mai pot fi amăgiţi clujenii cu poveşti despre bunul gospodar sau despre cel care, cum spunea domnia sa, a adus la Cluj un buget de cinci ori mai mare decât s-ar fi cuvenit. Nu aşa se face o dezvoltare privilegiată, o dezvoltare corectă şi durabilă. Emil Boc este simbolul eşecului acestui regim, este cel care a patronat o administraţie coruptă în Cluj, a făcut ca numele Clujului să fie asociat cu un regim detestat de majoritatea românilor", a spus Antonescu.

El a afirmat că apelul său către clujeni "este să dea un vot în care să pună toată încărcătura politică pe care această bătălie o prezintă la Cluj".

Potrivit sursei citate, pentru USL contează foarte mult rezultatele de la Cluj, pentru că Clujul contează, "dar alegerile contează mai mult pentru Cluj decât pentru USL".

"Cu sau fără Cluj, USL câştigă zdrobitor în toată România. Nu ne este indiferent rezultatul de aici, sigur că este foarte important ca una dintre capitalele istorice, economice ale României să fie în ton cu mersul întregii ţări. Suntem în cel mai înalt grad interesaţi de rezultat, dar există cineva pentru care rezultatul este mai important decât pentru USL şi anume comunitatea clujeană", a spus Antonescu.

Din partea USL, la Primăria Cluj candidează Marius Nicoară, iar la Consiliul Judeţean Horea Uioreanu, în timp ce fostul premier Emil Boc este candidatul PDL pentru un nou mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici