Antonescu: Ciorbea reprezintă mai mult PNŢCD, dar, juridic, Pavelescu are ştampila

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a refuzat, luni, să ofere detalii despre protocolul cu PNŢCD, precizând că se negociază cu Victor Ciorbea, care reprezintă PNŢCD într-o mai mare măsură decât Aurelian Pavelescu, liderul liberal precizând însă că acesta din urmă "are ştampila".

227 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Ciorbea reprezintă mai mult PNŢCD, dar, juridic, Pavelescu are ştampila

Victor Ciorbea (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Întrebat în ce condiţii se va semna protocolul cu Victor Ciorbea, Antonescu a spus: "Întâi discutăm şi pe urmă vă spunem".

"Noi am spus în mai multe rânduri, că USL este deschisă pentru toate formaţiunile politice şi civice care doresc să ni se alăture şi vom avea în sensul acesta discuţii şi cu domnul Ciorbea, cu o serie de alţi membri ai PNŢCD. Nu mă bag aici pentru că este o complicaţie juridică foarte mare, dar o să discutăm cu dânşii şi, după ce o să convenim cu dânşii, o să vă anunţăm. (...) Vom vedea dacă vom reuşi acest lucru, sub ce formă şi în ce condiţii", a adăugat Antonescu.

El a explicat că din punctul său de vedere, "domnul Ciorbea reprezintă incomparabil într-o mai mare măsură decât domnul Pavelescu ceea ce înseamnă PNŢCD".

"Din punct de vedere juridic însă, domnul Pavelescu are ştampila şi de asta discuţia, repet, este periculoasă. De aceea, dacă vom găsi formule politice şi formule juridice vi le vom aduce la cunoştinţă", a spus el.

Liderul ţărănist Victor Ciorbea a anunţat, luni, că urmează ca PNŢCD "autentic" să semneze un protocol cu USL privind alegerile locale, legislative dar şi susţinerea la prezidenţiale.

Victor Ciorbea a anunţat, luni, că urmează ca PNŢCD "autentic" să semneze un protocol cu USL privind alegerile locale, legislative dar şi susţinerea la prezidenţiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici