Antonescu: PNL îşi asumă, cu bune şi cu rele, împreună cu PSD şi PC, rezultatul referendumului

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, că PNL îşi asumă în întregime, împreună cu PSD şi PC, cu bune şi cu rele, rezultatul referendumului de suspendare a preşedintelui, el spunând că nu a adus acuzaţii la adresa PSD pe acest subiect.

315 afișări
Imaginea articolului Antonescu: PNL îşi asumă, cu bune şi cu rele, împreună cu PSD şi PC, rezultatul referendumului

Antonescu: PNL îşi asumă, cu bune şi cu rele, împreună cu PSD şi PC, rezultatul referendumului (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Întrebat în legătură cu afirmaţiile apărute că ar fi adus acuzaţii PSD în legătură cu suspendarea preşedintelui Antonescu a spus: "Am văzut pe surse că eu aş fi adus acuzaţii la adresa PSD. Nimic mai fals, referendumul, suspendarea cu bune, cu rele, cu reuşite cu nereuşite este o chestiune asumată împreună cu PSD, decontul favorabil, nefavorabil, al acestui politic îl asumăm împreună cu PSD şi PC, în USL. Toate lucrurile sunt intoxicări".

Antonescu a adăugat că îi urează foarte multă sănătătate lui Ludovic Orban, care a spus că nu e cazul să piardă PNL pe mâna PSD.

El a precizat însă că poziţia lui Orban este singulară şi au fost foarte mulţi colegi liberali care nu au pus în discuţie existenţa USL şi nimeni nu a pus în discuţie despărţirea de PSD.

"Foarte multă sănătătate îi doresc. El (Ludovic Orban - n.r.) a spus aceste lucruri şi în interior. L-am întrebat ce am pierdut pe mâna PSD nu mi-a răspuns clar, au fost foarte mulţi colegi care nu pun în discuţie existenţa USL, care au spus că am avut succes la alegerile locale şi nimeni nu a pus în discuţie despărţirea de PSD. Este poziţia dlui Orban, a exprimat-o este singulară", a adăugat Antonescu.

Întrebat dacă Orban riscă vreo sancţiune Antonescu a spus că: "Nu, cât sunt eu preşedinte".

El a mai arătat că la şedinţele PNL nu şi-a cerut scuze pentru referendum deoarece consideră că nu a făcut ceva pentru care să-şi ceară scuze.

"Eu am spus altceva, în ciuda faptului că Traian Băsescu este categoric un preşedinte profund ilegal care a fost pus în afara votului popular, totuşi în termen de finalitate politică eu consider că trebuie să fim rezervaţi să considerăm să avem în vedere partea de eşec al referendumului", a adăugat Crin Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici