Băsescu a discutat cu preşedintele Curţii Constituţionale la Parlament

Preşedintele Traian Băsescu a participat, luni, la o dezbatere la Parlament pe tema situaţiei romilor, la plecare fiind aşteptat de preşedintele Curţii Constituţionale, Ioan Vida, care l-a condus până la ieşirea din clădire.

11 afișări
Imaginea articolului Băsescu a discutat cu preşedintele Curţii Constituţionale la Parlament

Băsescu a discutat cu preşedintele Curţii Constituţionale la Parlament (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Preşedintele a participat la conferinţa internaţională cu tema "Romii şi Securitatea lor în Europa", organizată de Comisia pentru drepturile omului, culte şi problemele minorităţilor naţionale din Camera Deputaţilor şi Forumul European al Romilor şi Nomazilor la Palatul Parlamentului.

Participarea preşedintelui nu a fost anunţată de Preşedinţie.

La plecare, preşedintele Băsescu a fost aşteptat, la uşa sălii unde a avut loc conferinţa de către preşedintele Curţii Consituţionale, Ioan Vida.

Cei doi au făcut împreună câţiva paşi, până la ieşirea din clădirea Parlamentului, sediu şi al Curţii Constituţionale, schimbând câteva cuvinte.

Întrebat de jurnalişti despre moţiunea de cenzură, Băsescu răspuns că nu are de facut declaraţii pe tema asta.

Curtea Constituţională (CC) ia în discuţie, luni, sesizarea PDL privind neconstituţionalitatea moţiunii de cenzură PNL-UDMR, cu o zi înaintea datei programate pentru dezbaterea şi votarea în Parlament a documentului Opoziţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici