Traian Băsescu: Bostan, remaniat pentru că era competent şi independent faţă de unele structuri de siguranţă

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a criticat marţi remanierea ministrului Comunicaţiilor, Marius Bostan, afirmând că acesta a fost schimbat pentru că ''era competent pe domeniul său şi independent faţă de unele structuri de siguranţă naţională''.

3190 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu: Bostan, remaniat pentru că era competent şi independent faţă de unele structuri de siguranţă

Băsescu: Bostan, remaniat pentru că era competent şi independent faţă de unele structuri de siguranţă

''Păcat că a fost aruncat peste bord Marius Bostan, un ministru valoros. În afară de impostori, gulgutieri, obedienţi, oportunişti şi incompetenţi, Guvernul Cioloş a avut şi un ministru competent în activitatea sa şi absolut responsabil în declaraţii publice, inclusiv cea legată de educaţie, chiar dacă aceasta din urmă a fost afectată de oarecare inabilitate politică, dar absolut corectă pe fond. Şi pentru că era competent pe domeniul său şi independent faţă de unele structuri de siguranţă naţională, Marius Bostan a fost remaniat. Un prostălău incompetent şi obedient îl va înlocui pe Marius Bostan, spre salvarea 'interesului naţional'', a scris Băsescu pe Facebook marţi seara.

El a precizat ''pentru clevetitori'' că nu îl cunoaşte personal pe Marius Bostan, dar că i-a urmărit cu interes performanţa în sectorul privat, dar şi ca ministru.

Ministrul Comunicaţiilor-Marius Bostan, Educaţiei-Adrian Curaj şi ministrul delegat al Departamentului Românilor de Pretutindeni-Dan Stoenescu au fost demişi, a anunţat premierul Dacian Cioloş, iar ministrul Transporturilor, Dan Costescu, aflat pe lista neagră, a demisionat. Rectorul Universităţii din Bucureşti, Mircea Dumitru, este noua propunere pentru Ministerul Educaţiei, managerul Sorin Buşe pentru ministerul Transporturilor, iar Maria Ligor pentru Relaţiile cu Românii de Pretutindeni. Portofoliul Comunicaţiilor şi pentru Societatea Informaţională va fi preluat interimar de şeful Cancelariei Primului-Ministrului, Dragoş Tudorache.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici