Băsescu: Geoană şi premierul, doar nişte perdele în spatele cărora mogulii stabilesc ce e de făcut

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la începutul şedinţei Colegiului Director al PDL, că atât contracandidatul său, Mircea Geoană, cât şi premierul noii majorităţi, Klaus Iohannis, sunt doar nişte perdele în spatele cărora mogulii stabilesc ce este de făcut în ţară.

39 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Geoană şi premierul, doar nişte perdele în spatele cărora mogulii stabilesc ce e de făcut

Băsescu: Geoană şi premierul, doar nişte perdele în spatele cărora mogulii stabilesc ce e de făcut (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

"Eu cred că aceste întâlmplări devoalate de presă în ultimile zile confirmă faptul că Mircea Geoană şi, de altfel, şi premierul acestei majorităţi sunt doar nişte perdele în spatele cărora mogulii să stabilească ce este de făcut în ţara asta", a spus Băsescu.

El a criticat întâlnirile dintre politicieni şi "moguli", unde se discută chestiuni precum strategia economică a ţării sau programul politic şi componenţa Guvernului.

"Face Voiculescu din deget şi se prezintă în pas alergător şi Iliescu, şi Hrebenciuc, şi Crin Antonescu, şi Radu Stroe, la firmă la el, la Grivco. Face Patriciu din deget şi dă fuguţa şi Adrian Năstase şi Meleşcanu şi turnătorul Roşca Stănescu, de bună seamă. Cred că această putere politică îşi face iluzii că va guverna România", a declarat Băsescu.

Traian Băsescu a mai afirmat că, dacă acesta este sistemul de transparenţă pe care îl propune Mircea Geoană, atunci acesta nu are decât o singură variantă în alegerile pentru funcţia de preşedinte, şi anume să piardă.

Omul de afaceri Dinu Patriciu a declarat, la Realitatea TV, că a discutat amical, miercuri, cu Sorin Ovidiu Vântu despre presă şi despre crearea unui patronat în media şi a precizat, referindu-se la întâlnirile cu politicieni despre care a relatat presa, că acestea au fost succesive, nu concomitente

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici