Băsescu, întrebat dacă îi e teamă de fraudarea votului: N-aş spune că n-am îngrijorări legate de asta

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a fost întrebat de jurnalişti, duminică, dacă îi este teamă de fraudarea referendumului, răspunzând: "N-aş spune că n-am îngrijorări legate de asta".

872 afișări
Imaginea articolului Băsescu, întrebat dacă îi e teamă de fraudarea votului: N-aş spune că n-am îngrijorări legate de asta

Traian Băsescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Preşedintele suspendat a mers, duminică, la sediul său de campanie, iar la ieşire a fost întrebat de jurnalişti dacă îi este teamă că vor exista fraude la referendum.

"N-aş spune că n-am îngrijorări legate de asta, dar vom vedea", a răspuns Băsescu.

PDL face apel public la cetăţenii care sunt tentaţi să voteze multiplu la referendum să nu rişte, pentru că PDL va face plângeri penale indiferent de nume împotriva acestora, a declarat, duminică, democrat-liberalul Adriean Videanu.

"Vrem să tragem un semnal de alarmă că PDL are toată logistica necesară să identifice, chiar în ziua votului, pe cei care au tentaţia votului multiplu. Fac apel public la cei care sunt tentaţi să nu rişte, pentru că PDL va face plângere penală indiferent de nume, împotriva tuturor celor care votează multiplu", a precizat Videanu, într-o conferinţă de presă.

El a spus că, imediat după referendum, marţi, 31 iulie, PDL îi va da nominal pe toţi cei care au votat pe listele suplimentare şi dacă au votat şi pe cele permanente.

Videanu a spus că PDL face apel la cetăţeni să nu se lase ademeniţi de politicieni să voteze multiplu, pentru că PDL are toate instrumentele necesare pentru a-i identifica, în cel mai scurt timp cu putinţă.

Videanu a prezentat o analiză pe toate judeţele privind voturile anulate şi votul pe listele suplimentare la alegerile locale din iunie, arătând că voturile anulate au reprezentat 3,67%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici