Video Băsescu: La 40 de ani ziceam că trebuie restructuraţi cei bătrâni, de peste 50 de ani, acum însă...

Preşedintele Traian Băsescu a oferit, joi seară, înainte de a se întâlni cu delegaţia FMI, câte o cupă cu şampanie şi o felie de tort jurnaliştilor acreditaţi la Preşedinţie, el spunând, râzând, că la 40 de ani susţinea că "cei bătrâni, de peste 50 de ani", trebuie restructuraţi.

3621 afișări

Preşedintele Băsescu împlineşte, vineri, 60 de ani.

La remarca unui ziarist legată de vârsta "rotundă" pe care o împlineşte şeful statului, acesta a făcut o glumă, amintindu-şi de perioada în care era ministru al Transporturilor şi trebuia să opereze reduceri de personal.

"Atunci aveam 39-40 de ani şi trebuia să fac restructurări. Am spus atunci să îi restructureze pe cei bătrâni, de peste 50 de ani. Acum însă...", şi-a amintit şeful statului, râzând.

Preşedintele s-a întâlnit, vineri, cu parlamentarii PDL, UNPR şi ai minorităţilor naţionale, peste o oră şi jumătate, la Vila Lac, la eveniment participând şi premierul Emil Boc.

Grupul deputaţilor PDL i-a oferit preşedintelui Traian Băsescu un tablou reprezentând Portul Anvers.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici