Băsescu: Masa la care mă aşez după ce îmi termin mandatul o stabilesc eu şi nimeni altcineva

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la Convenţia PDL, că după ce îşi încheie mandatul va reveni în politică, având ca obiectiv "2016 - dreapta la putere", dar că nu îi trece prin cap să se aşeze în fruntea unui partid, iar masa la care se va aşeza o stabileşte el şi nimeni altcineva.

609 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Masa la care mă aşez după ce îmi termin mandatul o stabilesc eu şi nimeni altcineva

Traian Băsescu (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

"Am spus ca voi reveni în politică şi voi reveni având ca obiectiv 2016 - dreapta la putere. Să nu vă gândiţi că îmi trece prin cap să mă aşez în fruntea vreunui partid. Voi fi acela care cu experienţa mea, cu autoritatea mea şi sper eu cu credibilitatea cu care îmi voi termina mandatul voi putea să ajut această construcţie", a spus Traian Băsescu în încheierea discursului pe care l-a ţinut la Convenţia Naţională a PDL.

"Am văzut că la acest anunţ au fost diverse oferte din partea actualilor candidaţi la funcţia de preşedinte. Vreau să fie clar pentru toţi că masa la care mă aşez după ce îmi termin mandatul o stabilesc eu şi nimeni altcineva", a subliniat Traian Băsescu.

"Închei sperând că prin discursul meu v-am făcut să înţelegeţi ce a fost în guvernare şi mai ales să înţelegeţi de ce m-a durut cumplit, că unii şi-au făcut campanie pe seama măsurilor luate, având mesajul Antenei 3. Vă mulţumesc mult, vă doresc succes şi vă asigur de toată dragostea mea. Iar astăzi, vă doresc să vă găsiţi soluţia corectă. La revedere!", a spus Băsescu la finalul discursului său, care a durat aproximativ 40 de minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici