Blaga: La CN al PNL adoptăm criteriile de fuziune şi strategia politică pentru preluarea guvernării

Co-preşedintele PNL Vasile Blaga a declarat joi, la finalul unei şedinţe de lucru pentru pregătirea Consiliului Naţional al PNL, care va avea loc sâmbătă, că au fost finalizate criteriile de fuziune care vor fi adoptate şi strategia politică de preluare a guvernării.

289 afișări
Imaginea articolului Blaga: La CN al PNL adoptăm criteriile de fuziune şi strategia politică pentru preluarea guvernării

Vasile Blaga (Imagine: Lucian Radulescu/ Mediafax Foto)

Blaga a fost întrebat care sunt concluziile discuţiilor care au privit pregătirea Consiliului Naţional al PNL.

"Am stabilit ordinea de zi a Consiliului Naţional, în care, sigur, vom discuta temele politice, vom aproba criteriile de fuziune ale celor două foste partide, vom supune dezbaterii şi aprobării două proiecte (de rezoluţie, n.r.), unul care ţine cont de actuala situaţie politică şi de paşii pe care dorim să-i face pentru preluarea guvernării şi altul referitor la un lucru extrem de neplăcut care se întâmplă cu bugetele locale. De fapt, noi când am atacat bugetul ( la Curtea Constituţională, n.r.) şi articolul respectiv prin care au scăzut foarte mult veniturile bugetelor locale", a declarat co-preşedintele PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici