Boc: O femeie e potrivită pentru funcţia de preşedinte. Mai devreme sau mai târziu se va întâmpla - VIDEO

Preşedintele PDL Emil Boc a declarat, sâmbătă, că o femeie este potrivită să ocupe funcţia de preşedinte al României şi că mai devreme sau mai târziu acest lucru se va întâmpla.

608 afișări
Imaginea articolului Boc: O femeie e potrivită pentru funcţia de preşedinte. Mai devreme sau mai târziu se va întâmpla - VIDEO

Emil Boc (Imagine: Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

"O să răspund la o întrebare care mi-a fost pusă afară: dacă o femeie ar fi potrivită să ocupe funcţia de preşedinte al României. Eu spun că da şi, mai devreme sau mai târziu, acest lucru se va întâmpla", le-a spus Emil Boc participantelor la Convenţia Naţională a Organizaţiei de femei a PDL.

El a menţionat că PDL a fost primul partid care a promovat o femeie în funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, în persoana Robertei Anastase, şi astfel PDL a făcut deja un pas spre direcţia alegerii unei femei în funcţia de preşedinte al României.

Premierul a mai spus că nicio victorie a PDL nu ar fi fost posibilă fără organizaţia de femei şi că are şansa să colaboreze în Guvern cu doamne profesioniste care ştiu ce au de făcut până la capăt, menţionându-le pe Elena Udrea, Anca Boagiu, Sulfina Barbu, Andreea Paul Vass, Oana Badea, Cristina Trăilă şi Doina Melinte.

El a arărtat că în 2007 fără Monica Macovei, Sulfina Barbu, Anca Boagiu nu ar fi fost posibil ca România să intre în UE şi le-a mulţumit femeilor pentru sprijin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici