BREAKING | Guvernul a prelungit termenul de depunere a declaraţiei unice până la finalul lunii iulie

Executivul a adoptat, în şedinţa de joi, o ordonanţă de urgenţă prin care a fost prelungit, până pe 31 iulie, termenul de depunere a declaraţiei unice de către contribuabili, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu.

2506 afișări
Imaginea articolului BREAKING | Guvernul a prelungit termenul de depunere a declaraţiei unice până la finalul lunii iulie

Prelungirea depunerii declaraţiei unice până la 31 iulie ar putea fi aprobată de Guvern - surse

"Termenul a fost prelungit până la 31 iulie pentru depunerea declaraţiei unice. Termenul era iniţial 16 iulie. Cu alte cuvinte, toate acele modificări făcute de Guvern în acest an rămân în vigoare, dar cu schimbarea termenului prorogat. Bonificaţiile rămân în vigoare", a afirmat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu.

Astfel, contribuabilii pot depune până la 31 iulie declaraţia unică privind contribuţiile sociale şi impozitul pe venit datorate de persoanele fizice. Declaraţia poate fi depusă şi on-line.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici