Ceartă în Parlament: Alina Gorghiu: Aşa prost v-aţi trezit dimineaţa. Mi-e lehamite de PSD-işti obraznici/ Senatorul Şerban Nicolae: Lăsaţi circul!

Senatorul PSD Şerban Nicolae şi senatorul PNL Alina Gorghiu s-au certat, vineri, în şedinţa Comisiilor juridice reunite pentru avizarea legii bugetului, după ce Gorghiu l-a mustrat că nu s-a "trezit prost dimineaţă", iar social-democratul i-a cerut să îşi adreseze, în oglindă, îndemnul la bun simţ.

2811 afișări
Imaginea articolului Ceartă în Parlament: Alina Gorghiu: Aşa prost v-aţi trezit dimineaţa. Mi-e lehamite de PSD-işti obraznici/ Senatorul Şerban Nicolae: Lăsaţi circul!

Ceartă în Parlament: Alina Gorghiu: Aşa prost v-aţi trezit dimineaţa. Mi-e lehamite de PSDişti obraznici/ Senatorul Şerban Nicolae: Lăsaţi circul!

Disputa dintre cei doi a pornit de la solicitarea PNL de a introduce pe ordinea de zi scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis pentru a putea fi declanşată procedura referendumului propus de şeful statului.

"Vă adresez rugămintea din partea grupurilor parlamentare PNL, aceea de a suplimenta ordinea de zi cu introducerea scrisorii domnului preşedinte Klaus Iohannis astfel încât să putem dezbate această scrisoare şi să avem un punct de vedere, raport aşa cum am fost sesizaţi în calitate de comisiile reunite pentru ca plenul săptămâna viitoare, în prima zi să ia în discuţie scrisoarea preşedintelui şi să emită punctul de vedere astfel încât procedura referendumului să poată fi declanşată de către preşedintele Românie", a spus deputatul PNL Gabriel Andronache, în deschiderea şedinţei.

În replică, preşedintele Comisiei juridice, senatorul PSD Şerban Nicolae, a afirmat că BPR a sesizat Comisiile juridice reunite, iar la şedinţa pentru avizarea legii bugetului participă şi Comisia pentru constituţionalitate, prin urmare, liberalii vor trebui să aştepte până la finalul şedinţei pentru a face propunerea.

"Ştiaţi programare încă de când s-a făcut la BPR (…) mă surprinde că peste noapte, oarecum ocult aţi venit cu această propunere pe care puteaţi să o supuneţi într-o discuţie BPR", a spus Şerban Nicolae.

În apărarea colegului de partid a sărit şi senatorul PNL Alina Gorghiu, spunându-i lui Şerban Nicolae că îi cam ceartă pe liberali şi nu ştie de ce social-democratul s-a trezit "aşa prost de dimineaţă".

"Dacă nu vreţi să discutăm asta la sfârşitul şedinţei, spuneţi că nu vreţi să discutăm. (…) Solicitarea asta să ştiţi că nu dezincriminează pe nimeni, nu spală nici un preşedinte de partid, nici de ţară", a adăugat Alina Gorghiu.

Social-democratul i-a răspuns că nu are de unde să ştie în ce "stadiu" se trezeşte dimnieaţă.

"Doamna senator eu totuşi respectuos v-aş atrage atenţia că nevând de unde să ştiţi cum m-am trezit eu dimineaţă, din raţiuni care ţin de binele meu personal, nu aveţi cum să ştiţi stadiul în care mă trezesc eu dimineaţă, nu aş vrea să mai faceţi aprecieri personale", a spus Nicolae.

"Dar bun simţ puteţi să aveţi (…), bărbat important, mai complicat, dar aveţi bun simţ", a spus Gorghiu.

"Lăsaţi circul (…)", i-a cerut social-democratul.

Fosta preşedintă a PNL i-a răspuns lui Şerban Nicolae că "de PSD-işti obraznici" îi este "lehamite" şi l-a îndemnat la bun simţ.

"Îndemnul la bun simţ ar trebui să vi-l adresaţi dumneavoastră în oglindă dimineaţa", a replicat Şerban Nicolae.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici