Cezar Cioată, unul dintre deputaţii care au schimbat cel mai des partidul, a demisionat din ALDE. Prin câte formaţiuni politice a trecut în ultimii 3 ani

Deputatul Cezar Cioată, care se află printre parlamentarii care au schimbat cel mai des partidul în timpul actualei legislaturi, a părăsit formaţiunea condusă de Călin Popescu Tăriceanu, urmând să se înscrie într-un alt partid, anunţul fiind făcut luni în plenul Camerei Deputaţilor.

900 afișări
Imaginea articolului Cezar Cioată, unul dintre deputaţii care au schimbat cel mai des partidul, a demisionat din ALDE. Prin câte formaţiuni politice a trecut în ultimii 3 ani

Cezar Cioată, unul dintre deputaţii care au schimbat cel mai des partidul, a demisionat din ALDE. Prin câte partide a trecut în ultimii 3 ani (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

Cezar Cioată a fost ales în 2012 pe listele PPDD, părăsind însă formaţiunea lui Dan Diaconescu la doar câteva luni după alegeri. Acesta s-a înscris, la începutul anului 2013, în PC, unde a stat mai puţin de o lună. A revenit în PPDD pentru trei luni, apoi a părăsit din nou grupul parlamentar, declarându-se independent.

În primăvara anului 2013 s-a alăturat din nou Partidului Conservator, care a fuzionat ulterior cu formaţiunea lui Călin Popescu Tăriceanu, ALDE.

Deputatul de Suceava şi-a înregistrat, săptămâna trecută, demisia din ALDE, anunţul oficial fiind făcut în plenul Camerei Deputaţilor de luni de către preşedintele de şedinţă, Florin Iordache.

Potrivit presei locale, Cezar Cioată a declarat că se va înscrie în curând într-un alt partid, dar nu a precizat până în acest moment în care.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici