Cezar Preda: Ponta este un om politic mort în Europa şi în agonie în România, ca Năstase în 2004

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda, deputat de Buzău, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că anul acesta cariera politică a premierului Victor Ponta se va sfârşi, el fiind "un om politic mort în Europa şi în agonie în România", precum era Adrian Năstase în 2004.

1614 afișări
Imaginea articolului Cezar Preda: Ponta este un om politic mort în Europa şi în agonie în România, ca Năstase în 2004

Cezar Preda (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Cezar Preda a lansat, duminică, într-o conferinţă de presă, un dur atac la adresa premierului Victor Ponta, despre care a spus că "are în sânge minciuna şi înşelătoria, nu are Dumnezeu şi înşeală cu mare uşurinţă".

Preda s-a referit la precizările lui Victor Ponta privind prezenţa sa întâmplătoare la Bruxelles, dar şi la CV-ul premierului.

"Minciunile pe care le îndrugă Ponta denotă un caracter bolnav, are minciuna în sânge, dar şi înşelătoria. N-are Dumnezeu, minte şi înşeală cu mare uşurinţă. Toată viaţa i-a fost o minciună şi o înşelătorie, îşi falsifică CV-ul, copiază, fură intelectual ca să ajungă doctor, bagă cuţitul în spatele oricui, cum a făcut şi cu Mircea Geoană, pentru a-şi atinge scopul", a declarat Cezar Preda.

Liderul democrat-liberal este de părere că anul acesta cariera lui Victor Ponta se va sfârşi.

"Nu va ajunge departe. Această carieră a acestui om crescut strâmb se va sfârşi în acest an, aşa e drept pentru români. Aşa cum din 2004 Adrian Năstase era mort ca politician în Europa şi viu în România, aşa e acum Ponta ca lider politic mort în Europa şi în agonie în Europa. Sfârşitul acestor guvernanţi este aproape:, a spus Cezar Preda.

Parlamentarul buzoian a adăugat că premierul Victor Ponta trebuie să-şi dea demisia din fruntea Guvernului pentru că "furtul, copiatul, nu pot trece neobservate în lumea civilizată".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici