Comisiile reunite au aprobat plata sporurilor la nivelul anului 2016 pentru personalul medical

Comisiile reunite de Buget şi Muncă au aprobat, luni, plata sporurilor pentru personalul medical la nivelul anului 2016, nu 2009 cum era până acum, precum şi majorarea cu 25% a salariului de bază de încadrare de care beneficiază personalul din aparatul propriu al CNAS.

1771 afișări
Imaginea articolului Comisiile reunite au aprobat plata sporurilor la nivelul anului 2016 pentru personalul medical

Comisiile reunite au aprobat plata sporurilor la nivelul anului 2016 pentru personalul medical

Sporurile care ar urma să fie plătite la nivelul anului 2016, nu la nivelul anului 2009 aşa cum era până acum, se referă la sporuri precum cele pentru gărzi, de weekend sau cele acordate de sărbători, amendamentul fiind votat în unanimitate în comisiile reunite de Buget şi Muncă, parlamentarii PNL fiind însă absenţi.

De altfel, fostul ministru al Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a declarat, luni, că PSD-ul îşi face în acest fel imagine pentru alegeri, precizând că nu există resurse financiare suficiente care să permită plata bonusurilor la nivelul anului 2016.

De asemenea, comisiile reunite de Buget şi Muncă din Parlament au aprobat, începând cu 1 decembrie, majorarea salariilor de bază/indemnizaţiilor de încadrare de care beneficiază personalul din aparatul propriu al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate cu 25% faţă de nivelul acordat pentru luna august 2016.

Amendamentele urmează a fi votate în plenul Parlamentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici