O nouă dată pentru Congresul PSD a fost avansată într-o şedinţă informală

Liderii PSD au decis, marţi într-un CEx informal, să organizeze Congresul pentru alegerea preşedintelui partidului pe 14 martie, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

516 afișări
Imaginea articolului O nouă dată pentru Congresul PSD a fost avansată într-o şedinţă informală

Congresul PSD va avea loc pe 14 martie

Liderii PSD au decis să organizeze până la urmă Congresul pe data de 14 martie. Atunci va fi ales preşedintele partidului şi noua echipă de conducere.

Până în acest moment nici un alt membru nu a anunţat că va candida. Aşadar singurul candidat rămâne Marcel Ciolacu, care se va prezenta în faţa colegilor cu o moţiune şi cu o echipă de conducere.

E posibil ca la Congres să fie modificat statutul partidului în sensul în care orice membru al PSD vizat de arestare sau urmărire penală să fie suspendat temporar din partid, au adăugat sursele citate.

PSD avea programat Congresul pe data de 29 februarie însă a fost amânat pe ultima sută de metri din cauza primului caz de coronavirus din ţara noastră.

Marcel Ciolacu a spus, luni, că ia în calcul varianta ca evenimentul şi votul să fie online.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici