Consiliul local al Sectorului 1 a decis să aloce un milion de euro Consiliului Municipal Chişinău

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a declarat, duminică, în cadrul unei conferinţe pe temele Centenarului şi Basarabiei, că suma de 1 milion de euro va fi alocată, până la sfârşitul anului, pentru a ajuta Consiliul Municipal Chişinău, hotărârea fiind aprobată de Consiliul local al Sectorului 1.

1526 afișări
Imaginea articolului Consiliul local al Sectorului 1 a decis să aloce un milion de euro Consiliului Municipal Chişinău

Consiliul local al Sectorului 1 a decis să aloce 1 milion de euro Consiliului Municipal Chişinău

„Consiliile locale, consiliile judeţene pot face mai mult pentru Centenar. Ce pot face eu, ca primar, ce face Consiliul Local al Sectorului 1? Ne putem înfrăţi cu oraşe din Republica Moldova. Am făcut-o, ne-am înfrăţit cu Chişinăul. Am aprobat în Consiliu (local al Sectorului 1, n.r.) o sumă de bani pe care o vom da până la sfârşitul anului pentru a ajuta Consiliul Municipal Chişinău. Este vorba de suma de un milion de euro", a spus Tudorache.

"Dacă primarii noştri se înfrăţesc cu câte un oraş, cu câte o comună şi fiecare dintre ei dau după posibilităţi o sumă cât de mică, cu siguranţă că vom fi mai aproape de acest deziderat al nostru. Sper ca până în decembrie 2018 să îndeplinim acest deziderat”, a adăugat primarul Sectorului 1.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici