Constantin: Eu nu propun în USL acuzarea de înaltă trădare, e posibil să o propună cineva din PC

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, sâmbătă, că, personal, nu va propune discutarea în USL a ideii acuzării de înaltă trădare a şefului statului, arătând că nu este momentul pentru a se arunca ţara în dezbinare, el precizând însă că este posibil ca "cineva din PC" să facă propunerea.

437 afișări
Imaginea articolului Constantin: Eu nu propun în USL acuzarea de înaltă trădare, e posibil să o propună cineva din PC

Preşedintele PC, Daniel Constantin (Imagine: Alexandru Mihăescu/Mediafax Foto)

Întrebat dacă va propune în USL discutarea posibilelor acuzaţii de înaltă trădare a şefului statului, Constantin a precizat: "Eu, personal, nu. E posibil să propună cineva din PC, eu personal, nu voi propune o astfel de soluţie, mai ales că, personal, nu cred în această chestiune".

Constantin a spus că acum concentrarea trebuie să fie pe consolidarea economică a României şi nu este momentul de a se aruca ţara într-o astfel de dezbatere şi dezbinare.

"Eu cred că, în primul rând, trebuie să ne concentrăm pe consolidarea economică a României. Sigur că Traian Băsescu este preşedintele României, mai are câtea luni de zile. Cel puţin personal cred că nu e momentul acum să aruncăm ţara din nou într-o astfel de dezbatere, într-o astfel de dezbinare. Cert că oamenii au nevoie de linişte în moemntul de faţă, nu cred că mai vor un astfel de scandal", a adăugat Constantin.

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a declarat, sâmbătă, că se gândeşte dacă nu cumva afirmaţia şefului statului potrivit căreia s-ar dori aplicarea articolului din Constituţie legat de înalta trădare este o idee bună, care ar merita să fie discutată în USL.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici