Constantin, la lansarea candidaturii lui Ponta: Cine s-a fript cu Băsescu, suflă şi în Iohannis!

Liderul PC Daniel Constantin a declarat, marţi, la Consiliul Naţional al PSD, că PC este mobilizat pentru susţinerea candidaturii lui Victor Ponta la prezidenţiale şi că PNL-PDL vor să readucă în politică "regimul Traian Băsescu" după 2015, dar că "cine s-a fript cu Băsescu, suflă şi în Iohannis".

296 afișări
Imaginea articolului Constantin, la lansarea candidaturii lui Ponta: Cine s-a fript cu Băsescu, suflă şi în Iohannis!

Constantin, la lansarea candidaturii lui Ponta: Cine s-a fript cu Băsescu, suflă şi în Iohannis! (Imagine: Gabriel Fluerariu/Mediafax Foto)

Constantin le-a spus membrilor PSD că, în ultimii 10 ani, România nu a avut un preşedinte, dar că, în schimb Elena Udrea, Emil Boc, Vasile Blaga şi Klaus Iohannis au avut.

"Suntem în 2014 şi constatăm că, în ultimii 10 ani, pensionarii nu au avut preşedinte! Pe fotoliul de la Cotroceni a stat un personaj care le-a impozitat pensiile, în loc să le apere drepturile. În ultimii 10 ani, bugetarii români nu au avut preşedinte. Personajul de la Cotroceni le-a tăiat salariile, fără mustrări de conştiinţă. În ultimii 10 ani, clasa de mijloc nu a avut preşedinte. Personajul de la Cotroceni a mărit TVA şi le-a falimentat afacerile cu zeci de taxe suplimentare. În ultimii 10 ani, profesorii, medicii, fermierii, politişii, magistraţii din România, toţi cei care au muncit cinstit, dar au dus-o greu, nu au avut preşedinte. Şi, totuşi, unii din această ţară au avut preşedinte în ultimii ani. Elena Udrea a avut preşedinte. Emil Boc a avut preşedinte. Vasile Blaga a avut preşedinte. Chiar şi domnul Iohannis a avut preşedinte! Dar trebuie să vă întreb: Ştiţi cine nu a avut preşedinte? România. România nu a avut preşedinte în ultimii 10 ani!", a afirmat Constantin.

El a mai arătat că PC este mobilizat pentru a face tot ceea ce este nevoie pentru ca România să aibă un viitor mai bun şi că este convins că principalele valori conservatoare, familia, tradiţia, identitatea naţională şi religia se regăsesc în programul candidatului Victor Ponta.

"În ceea ce ne priveşte, Partidul Conservator este mobilizat, este pregătit de această luptă grea şi vom face tot ceea ce este nevoie pentru a ne asigura că România are dreptul la un viitor mai bun. Ca preşedinte al Partidului Conservator, voi lupta în continuare pentru o clasă de mijloc mult mai numeroasă şi mult mai puternică! Îmi doresc ca viitorul preşedinte, Victor Ponta, să sprijine, aşa cum o face acum ca premier, măsurile care vin în ajutorul clasei de mijloc, a IMM-urilor, a agriculturii ! (...) De asemenea, sunt convins ca principalele valori conservatoare nu se pot regăsi mai bine la niciun alt candidat, ci doar în programul lui Victor Ponta! Tradiţiile românilor, identitatea naţionala, religia şi familia s-au regăsit deja în programul său de guvernare şi sunt convins ca poate să le promoveze şi mai bine ca preşedinte al României!", a mai spus liderul PC.

El a susţinut că PNL şi PDL, prin alianţa pe care au făcut-o, încearcă să aducă România cu ani în urmă şi să-l readucă pe Traian Băsescu în politică după 2015.

"După 10 ani în care PNL şi PDL ne-au păcălit pe noi toţi, jucând ba împreună, ba separat, vor acum să întoarcă România cu ani în urmă, prin noua alianţă DA, căreia trebuie însă să îi spunem NU. Această aşa-zisă alianţă politică pregăteşte un cadou otrăvit de tipul Traian Băsescu. Vorbim de Alianţa care vrea să menţină regimul Băsescu, care vrea să îl readucă pe Traian Băsescu în politică după 2015. De data asta, sunt convins că românii nu se vor mai lăsa păcăliti. Cine s-a fript cu Traian Băsescu, suflă şi în Iohannis! Şi am încredere că, în România, nu doar agricultorii, ci toţi românii ştiu să separe grâul de neghină! Şi am încrederea că toţi din această sală, dar şi cei de la televizor, ştiu că viitorul preşedinte al României se află aici, iar acest preşedinte este Victor Ponta!", a mai spus Constantin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici