Cosma: "Ponta, dacă e bărbat, nu-şi dă demisia când se întoarce"

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma a declarat, miercuri, că nu are "niciun motiv de îngrijorare în privinţa coaliţiei" şi a spus că premierul Ponta nu-şi va da demisia, după ce se întoarce în ţară, "dacă e bărbat".

402 afișări
Imaginea articolului Cosma: "Ponta, dacă e bărbat, nu-şi dă demisia când se întoarce"

Cosma: "Ponta, dacă e bărbat, nu-şi dă demisia când se întoarce" (Imagine: Lucian Radulescu/Mediafax Foto)

"Nu am niciun motiv de îngrijorarea în privinţa coaliţiei. Rezistă guvernarea, nu avem nicio problemă. Asta cu sănătatea, ştiţi că primul stâlp al omenirii se numeşte populaţia şi starea ei de sănătate, nu e altul nici ingineria, nici justiţia. Omenirea se sprijină pe trei stâlpi, îl are pe primul sănătatea, dacă nu ştim să ne ocupăm de sănătate, înseamnă că trăim degeaba. Deci, Ponta este într-o situaţie delicată din punctul de vedere al sănătăţii", a spus Cosma, întrebat dacă lipsa lui Victor Ponta este un impediment în activitatea PSD.

Întrebat dacă a vorbit cu Ponta, Cosma a spus: "E normal. I-am transmis sănătate în Turcia. Păi, nu are casă pe uliţă cu mine, în Cornu? Treaba lui unde s-a operat, sănătatea lui este cea mai importantă problemă".

Întrebat dacă el crede că Ponta îşi dă demisia când se întoarce în ţară, Cozma a spus: "Dacă e bărbat, nu şi-o dă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici