Cum vede Ciolacu alianţa PSD-PNL? „Ca Steaua şi Dinamo. Este adevărat că PSD e mai mult Steaua”

  • Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a comparat principalele partide din România cu rivalele din fotbal Steaua şi Dinamo.
  • PSD e mai mult Steaua, PNL este Dinamo, dar acum ambele joacă pentru echipa naţională, a mai spus Ciolacu în timp ce vorbea despre noua alianţă de guvernare.
394 afișări
Imaginea articolului Cum vede Ciolacu alianţa PSD-PNL?  „Ca Steaua şi Dinamo. Este adevărat că PSD e mai mult Steaua”

Declaraţiile au fost făcute marţi, la postul public de televiziune.

„PSD şi PNL sunt ca Steaua şi Dinamo. Este adevărat că PSD e mai mult Steaua şi PNL Dinamo.... Când mergeau la echipa naţională îşi dădeau mâna şi jucau în aceeaşi echipă”, a declarat Marius Ciolacu, la TVR 1.

Preşedintele PSD a mai spus că în noul Guvern nu s-au format tabere în funcţie de apartenenţa politică.

„Noi vorbim de guvernul României, nu vorbim de un guvern al coaliţiei, al PSD-ului, al PNL-ului, al UDMR-ului. Sper că Nicolae Ciucă va fi liantul între miniştrii de la partide diferite”, a explicat Ciolacu.

O comparaţie similară între fotbal şi politică a făcut şi liberalul Emil Boc. PSD şi PNL sunt ca două echipe de fotbal, care au o rivalitate istorică, dar, atunci când jucătorii acestor echipe joacă pentru naţionala României, pun în plan secundar rivalitatea şi joacă, dau tot ce pot mai bun, pentru ţară, pentru România, a spus liberalul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici