"Curentul" publică un document atribuit SRI privind o discuţie Iliescu-Geoană-Năstase

Un document atribuit SRI este publicat, în ediţia de vineri a cotidianului "Curentul", acesta prezentând sinteza unei discuţii care ar fi avut loc între Ion Iliescu, Mircea Geoană şi Adrian Năstase privind campania electorală şi în care apar referiri la Poştă, CEC, Oltchim şi Romgaz.

132 afișări
Imaginea articolului "Curentul" publică un document atribuit SRI privind o discuţie Iliescu-Geoană-Năstase

"Curentul" publică un document atribuit SRI privind o discuţie Iliescu-Geoană-Năstase (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Documentul nu are dată şi nici număr de înregistrare.

Conform cotidianului citat, este vorba despre "«bileţele» găsite în apropierea redacţiei" şi care au atras atenţia deoarece "conţineau elemente de identificare specifice".

În document este prezentată sinteza unei discuţii între liderii PSD Iliescu, Geoană, Năstase, referitoare la campania electorală şi la obţinerea sprijinului liberalilor pentru turul al doilea al prezidenţialelor.

În discuţia invocată apar şi referiri la Romgaz, Poştă, Oltchim şi CEC. Ion Iliescu i-ar fi spus lui Adrian Năstase să ia legătura cu Dinu Patriciu pentru "a-l linişti în legătură cu Romgaz". La rândul său, Geoană ar fi spus că "se vor supăra mulţi" dacă Oltchim este cedat lui Dan Voiculescu, precum şi că "Vântu vrea Poşta şi CEC".

Poşta şi CEC sunt invocate frecvent de preşedintele Traian Băsescu în discursurile sale în care acuză mogulii că ar fi interesaţi de preluarea acestora.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici