Declaraţia lui Sebastian Ghiţă referitoare la o eventuală demisie a lui Iohannis este o "inepţie"

Declaraţia deputatului Sebastian Ghiţă referitoare la o eventuală demisie a preşedintelui Klaus Iohannis din cauza unui presupus dosar pe numele soţiei, Carmen Iohannis, este catalogată drept "inepţie" de surse din Administraţia Prezidenţială.

483 afișări
Imaginea articolului Declaraţia lui Sebastian Ghiţă referitoare la o eventuală demisie a lui Iohannis este o "inepţie"

Declaraţia lui Sebastian Ghiţă referitoare la o eventuală demisie a lui Iohannis este o "inepţie"

"Declaraţia este o inepţie, nu este vorba de nicio demisie şi de niciun dosar", au declarat surse din Administraţia Prezidenţială pentru MEDIAFAX.

Deputatul PSD Sebastia Ghiţă, pentru care procurorii DNA au cerut încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive, a susţinut miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor că mai mulţi lideri politici ar fi ameninţaţi cu dosare penale. În context, el a afirmat că preşedintele Klaus Iohannis ar fi "în pragul unei demisii" pentru că ar exista un dosar pe numele soţiei sale, Carmen Iohannis.

Ghiţă a mai susţinut că, de trei luni, procurorii încearcă să facă un dosar şi pe numele soţiei fostului premier Victor Ponta. Deputatul a mai spus că sursa de informaţii este un site de ştiri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici