Delegaţia Permanentă a PNL a fost amânată. La reuniune s-ar fi evaluat activitatea miniştrilor şi planul pentru PE

Delegaţia Permanentă şi reuniunea Biroului Permanent a PNL, care ar fi trebuit să aibă loc la finalul acestei săptămâni, au fost amânate pe fondul situaţiei meteo, în condiţiile în care cu această ocazie ar fi fost realizată evaluarea miniştrilor şi a planului de campanie pentru europarlamentare.

321 afișări
Imaginea articolului Delegaţia Permanentă a PNL a fost amânată. La reuniune s-ar fi evaluat activitatea miniştrilor şi planul pentru PE

Delegaţia Permanentă a PNL a fost amânată. La reuniune s-ar fi evaluat activitatea miniştrilor şi planul pentru PE (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, şedinţa Biroului Politic Naţional şi cea a Delegaţiei Permanente a Partidului Naţional Liberal, programate pentru 1-2 februarie 2014, la Sinaia, sunt amânate pentru o dată care va fi comunicată ulterior", se arată într-un anunţ remis MEDIAFAX.

Potrivit declaraţiilor publice ale preşedintelui PNL, Crin Antonescu, cu ocazia reuniunilor de la finalul săptămânii ar fi trebuit să fie făcută o evaluare a activităţii miniştrilor liberali, precum şi a strategiei pentru alegerile europarlamentare, dar şi o primă discuţie asupra candidaţilor la Parlamentul European.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici