Deputatul PSD Mădălin Voicu se află la DNA: "Se face o ancheta la Partida Romilor, sunt acuzaţii inclusiv de spălare de bani"

Deputatul PSD Mădălin Voicu a fost chemat miercuri dimineaţa sediul la DNA în calitate de suspect într-un dosar legat de Partida Romilor. Ancheta în acest caz a început în urmă cu câteva luni, existând suspiciunea de fraudă cu fonduri europene.

2421 afișări
Imaginea articolului Deputatul PSD Mădălin Voicu se află la DNA: "Se face o ancheta la Partida Romilor, sunt acuzaţii inclusiv de spălare de bani"

Deputatul PSD Mădălin Voicu se află la DNA: "Poate sunt nereguli pe care vor să le verifice.Ca membru de onoare la Partida Romilor am fos chemat" (Imagine: Andrei Spirache/ Arhiva Mediafax Foto)

La ieşirea de la audieri, el a declarat că a fost convocat de procurori în calitate de suspect, dar că nu ştie "despre ce este vorba pe fond", precizând că în prezent se face o anchetă la Partida Romilor.

 "Suntem suspecţi, dar nu ştiu despre ce e vorba pe fond. Se face o anchetă la Partida Romilor Sunt multe acuzaţii, inclusiv de spălare de bani", a spus deputatul PSD.

Înainte de a se întâlni cu procurorii anticorupţie,  Mădălin Voicu a declarat că a fost chemat în calitate de membru de onoare la Partida Romilor.

"Poate sunt nereguli pe care vor să le verifice. Ca membru de onoare la Partida Romilor am fost chemat. Probabil că există un fel de verificare generală, nu numai organizaţia romilor", a declarat, la sosirea la DNA, deputatul PSD Mădălin Voicu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici