Diaconescu: Consider candidatura mea un angajament faţă de ţară, pe care am să mi-l respect

Cristian Diaconescu a declarat, miercuri, referitor la candidatura sa la prezidenţiale, că o consideră "un angajament faţă de ţară", pe care îl va respecta şi a spus că va cere în partid măsuri împotriva "oamenilor din PMP care au minţit la televizor" în legătură cu numărul de semnături strânse.

808 afișări
Imaginea articolului Diaconescu: Consider candidatura mea un angajament faţă de ţară, pe care am să mi-l respect

Cristian Diaconescu (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Candidatul PMP pentru prezidenţiale Cristian Diaconescu a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că va cere conducerii partidului să ia măsuri împotriva "oamenilor din PMP care au minţit la televizor în legătură cu numărul de semnături strânse pentru candidatura lui şi au creat o stare de confuzie" în PMP.

"Am văzut pe posturile de televiziune tot felul de oameni din PMP, nou veniţi în politică, care mint cu neruşinare şi în legătură cu numărul de semnături şi în legătură cu încrederea publică. În momentul în care de duci la televizor şi minţi generând o stare de confuzie în interiorul partidului aflat în campanie electorală se creează un prejudiciu de imagine care trebuie sancţionat. Voi cere PMP să ia măsuri împotriva lor, aşa cum se întâmplă în orice partid disciplinat", a spus Diaconescu, fără a nominaliza persoanele la care se referă.

El a vorbit şi despre candidatura sa pentru funcţia de preşedinte al României.

"Consider candidatura mea un angajament faţă de ţară, pe care am să mi-l respect în orice condiţie", a adăugat Cristian Diaconescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici