Dragnea dă asigurări că Legea care interzice fumatul în spaţiile închise NU va fi modificată: Poate odată ne trezim şi această lege ne ajută să ne lăsăm de acest viciu

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a dat asigurări, marţi, că Legea care interzice fumatul în spaţiile închise nu va fi modificată în Parlament, în ciuda unor propuneri de modificare aflate în dezbaterea Comisiei de sănătate a Camerei.

432 afișări
Imaginea articolului Dragnea dă asigurări că Legea care interzice fumatul în spaţiile închise NU va fi modificată: Poate odată ne trezim şi această lege ne ajută să ne lăsăm de acest viciu

Dragnea dă asigurări că Legea care interzice fumatul în spaţiile închise nu va fi modificată: Poate odată ne trezim şi această lege ne ajută să ne lăsăm de acest viciu păgubos

„Am discutat şi ieri (luni, n.r.) în grup şi despre acest lucru şi nu am luat aplauze. Eu le-am adus aminte colegilor mei şi vă aduc aminte şi dvs. că această lege a fost deblocată de mine, după ce a fost blocată foarte mult timp, chiar dacă unii colegi nu au fost fericiţi. Am spus atunci că este o lege utilă, chiar dacă este o lege dură, chiar dacă o să fie supăraţi cei care sunt fumători ca şi mine”, a spus Dragnea, întrebat despre propunerile de modificare a legii în vigoare, aflate în dezbateera Comisiei de sănătate a Camerei.

„Trebuie să ne gândim la două lucruri importante: la sănătatea copiilor şi a celor care nu fumează şi chiar şi la sănătatea noastră, a celor care fumăm, că poate odată ne trezim şi această lege ne ajută să ne lăsăm de acest viciu păgubos”, a adăugat Dragnea.

El a arătat că le-a transmis deputaţilor PSD că nu şi-a schimbat părerea faţă de această lege şi că, în consecinţă actul normativ nu va fi modificat.

„Şi le-am spus că eu nu mi-am schimbat părerea. Nu văd de ce trebuie să modificăm legea. În consecinţă poziţia mea este foarte clară şi anume că legea trebuie să rămână nemodificată”, a spus Dragnea.

Întrebat ce se va întâmpla cu parlamentarii PSD care nu vor asculta recomandarea sa, Dragnea a răspuns: „O să le iau ţigările. Această lege nu va fi modificată”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici