Dragnea, în campanie: OUG 114 o să se modifice pentru ca primarii să facă depozite pentru produse agroalimentare/ SUBVENŢIE pentru studenţi la transportul aerian intern

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că joi a vorbit cu Guvernul pentru ca săptămâna viitoare OUG 114 să se modifice, astfel încât primarii să poată accesa Fondul de Dezvoltare şi Investiţii pentru a face depozite pentru produsele agroalimentare.

2616 afișări
Imaginea articolului Dragnea, în campanie: OUG 114 o să se modifice pentru ca primarii să facă depozite pentru produse agroalimentare/ SUBVENŢIE pentru studenţi la transportul aerian intern

Dragnea, în campanie: OUG 114 o să se modifice pentru ca primarii să facă depozite pentru produse agroalimentare/ Studenţii ar putea primi subvenţie pentru transportul aerian intern

"A mai apărut o problemă, pentru că producţia mărindu-se, oamenii au spus ajutaţi-ne şi cu comercializarea dar şi cu depozitarea. Ieri (joi-n.red.) am vorbit la Guvern. Săptămâna viitoare o să se modifice OUG 114 să dea posibilitatea primarilor ca prin Fondul de Dezvoltare şi Investiţii nou înfiinţat să poată să ia bani să facă depozite pentru produse agroalimentare. Domnilor primari, doar să mergeţi la Bucureşti, luaţi banii şi faceţi aceste depozite", a spus liderul social-democrat într-o vizită la Topoloveni alături de ministrul Agriculturii Petre Daea.

Liviu Dragnea a anunţat, duminică, extinderea programului de subvenţii pentru roşii şi la alte legume, printre care castraveţi şi gogoşari. Totodată, Dragnea a declarat că se are în vedere plata centralelor termice pentru a asigura încălzirea în solarii pe timpul iernii.

Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză a deschis, la începutul lunii mai, sesiunea pentru depunerea Formularelor de solicitare pentru finanţare din Fondul de Dezvoltare şi Investiţii, destinat unităţilor administrativ-teritoriale, asociaţiilor de dezvoltare şi universităţilor.

Dragnea anunţă că studenţii ar putea primi subvenţie pentru transportul aerian intern

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, în timpul întâlnirii cu social-democraţii din Topoloveni, că i se pare o idee bună ca statul să deconteze 50% din biletele de transport aerian intern, după ce o tânără i-a propus acest lucru, motivând că există schimburi de experienţe între facultăţi.

”Aş avea o idee, dacă îmi permiteţi, pentru transportul aerian intern, să fie redus la 50%, pentru că există schimburi de experienţe între facultăţi şi ar fi ceva foarte util pe lângă facilităţile pe care PSD ni le-a oferit”, a spus o studentă, membră PSD, în timpul întâlnirii lui Liviu Dragnea cu social-democraţii din Topoloveni.

Ea a spus, în discursul său, de ce un tânăr ar vota PSD.

”Noi, tinerii, suntem viitorul. Nu e momentul să fim ca un cetăţean turmentat în lumea asta teatrală. Ştim ce vrem, ştim că PSD e opţiunea noastră. PSD susţine tinerii”, a afirmat ea.

În replică, Dragnea a catalogat propunerea ca fiind ”o idee foarte bună”.

”Mi se pare o idee foarte bună şi asta cu 50% pentru biletele de avion în interiorul ţării. Cred că vor fi bucuroase şi companiile de transport, dar, da, eu cred că se poate face”.

De asemenea, preşedintele PSD a ţinut să o felicite pe tânără pentru ”profunzimea” discursului său, acuzându-i pe ceilalţi tineri care se informează din ”lumea virtuală”.

”Felicitări pentru modul cum ai vorbit şi pentru cum gândeşti! În primul rând am văzut la acest copil o profunzime pe care, din păcate, nu-l mai vedem la mulţi tineri. O vedem la suficient de mulţi tineri pentru că încearcă, mulţi dintre ei, să iasă din lumea virtuală, unde informaţiile se iau în trei secunde fără să fie verificate şi se fac şi păreri, se conturează şi păreri în două secunde”, a mai spus liderul PSD.

Protestatari care îl aşteptau pe Liviu Dragnea la Topoloveni, ridicaţi de jandarmi

Mai mulţi protestatari care îl aşteptau pe Liviu Dragnea la Topoloveni, în judeţul Argeş, au fost ridicaţi de jandarmi şi duşi la Poliţie pentru legitimare.

Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Argeş, 10 persoane au fost ridicate din centrul localităţii Topoloveni şi conduse la secţia de poliţie.

„Au fost conduse la secţia de poliţie pentru legitimare. Participau la o adunare publică nedeclarată. Au afişat bannere şi au scandat lozinci. Cei 10 au fost ridicaţi după venirea lui Liviu Dragnea la Casa de Cultură”, a declarat Alexandru Ivan, purtătorul de cuvânt al IJJ Argeş.

„Ce-am făcut? Bă, n-auzi, ce-am făcut? Lăsaţi-mă în pace!”, strigă un bărbat ridicat de jandarmi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici