Elena Udrea: Voi candida la Preşedinţie numai dacă va candida Victor Ponta

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea crede că liderul PSD Victor Ponta va candida la Preşedinţie, însă "guvernarea dezastruoasă a USL" îi va scădea din popularitate până la alegerile prezidenţiale, menţionând că va candida şi ea la această funcţie "numai dacă va candida Ponta".

279 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea: Voi candida la Preşedinţie numai dacă va candida Victor Ponta

Elena Udrea (Imagine: Andreea Balaurea/ Mediafax Foto)

Elena Udrea a declarat vineri, la Braşov, că singurul candidat de la USL care ar putea avea şanse la Preşedinţie este liderul PSD Victor Ponta.

"Astăzi, candidatul de la USL care ar putea avea şanse la Preşedinţie este Victor Ponta, dar vorbim pentru astăzi. La cum sunt sondajele sau cum arată susţinerea populară a USL, această guvernare dezastruoasă îl va afecta şi pe primul-ministru, în mod cert, cu toate că este extrem de prezent la televiziuni. Cu siguranţă nu va mai avea aceleaşi şanse pe care le are dacă ar candida astăzi", a spus Udrea, într-o conferinţă de presă organizată la sediul PDL Braşov.

Întrebată dacă va candida la Preşedinţie, Udrea a spus: "Numai dacă va candida Victor Ponta".

Referitor la viitorul partid Mişcarea Populară, Udrea a spus că nu trebuie să existe o atitudine ostilă din partea PDL faţă de Mişcarea Populară, la fel cum nu trebuie să fie o atitudine ostilă faţă de Alianţa DA sau faţă de cei care s-au desprins din PDL.

"Eu cred că, dimpotrivă, trebuie să găsim resursele şi motivele care să ne aducă la aceeaşi masă pe toţi cei care gândim să fim în opoziţie cu USL şi ne adresăm unui electorat de centru-dreapta. Să ne adunăm toţi la o masă şi să gândim un singur proiect şi probabil acela va fi alegerile prezidenţiale. La alegerile parlamentare fiecare se măsoară să vadă care îi este potenţialul, însă la alegerile prezidenţiale toţi cei de centru-dreapta trebuie să facă eforturi să susţină un singur candidat, pe cel mai credibil dintre liderii de centru-dreapta în aşa fel încât să mergem cu şanse la bătălia cu candidatul PSD, altfel dreapta românească va suferi o înfrângere.Vom avea un preşedinte de la PSD dacă nu vom reuşi să mergem cu un singur candidat", a mai spus Udrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici