Flutur: PDL a spus întotdeauna că Băsescu va candida şi că îl vom susţine în campanie

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a anunţat, sâmbătă, la finalul Colegiului Director, că PDL a spus întotdeauna că Traian Băsescu va candida şi că partidul îl va susţine, precizând că democrat-liberalii au intrat în linie dreaptă în pregătirea campaniei electorale.

18 afișări
Imaginea articolului Flutur: PDL a spus întotdeauna că Băsescu va candida şi că îl vom susţine în campanie

Flutur: PDL a spus întotdeauna că Băsescu va candida şi că îl vom susţine în campanie (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"PDL a susţinut dintotdeauna că preşedintele Traian Băsescu va candida şi că îl va susţine. Am rămas şi rămânem alături de Traian Băsescu. Traian Băsescu câştigă preşedinţia şi noi ne pregătim de alegeri", a spus Flutur.

El a precizat că democrat-liberalii au intrat în linie drepată în ceea ce priveşte pregătirea de campanie, toţi şefii de filiale fiind prezenţi la şedinţa Colegiului, unde s-au discutat şi probleme organizatorice.

Flutur a mai ţinut să spună că Traian Băsescu şi-a anunţat candidatura într-un mod simplu, între cetăţeni.

"Este un lucru care ne încurajează şi mai mult, pe lângă PDL sunt şi alte segmente din societate care îl susţin la preşedinţia României, lucru care ne dă şi mai multă forţă şi optimism. Ne pregătim să câştigăm alegerile", a mai declarat vicepreşedintele PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici