Gabriel Harabagiu rămâne membru PSD şi viceprimar al Iaşului; decizia instanţei este definitivă

Gabriel Harabagiu rămâne viceprimar al Iaşului, dar şi membru al PSD, în urma sentinţei de marţi a Curţii de Apel Iaşi. Magistraţii au constatat că PSD a contestat tardiv decizia primei instanţe, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1228 afișări
Imaginea articolului Gabriel Harabagiu rămâne membru PSD şi viceprimar al Iaşului; decizia instanţei este definitivă

Gabriel Harabagiu rămâne membru PSD şi viceprimar al Iaşului; decizia instanţei este definitivă

"Instanţa respinge ca tardiv apelul declarat de Partidul Social Democrat împotriva sentinţei civile din 22 mai 2018 pronunţată de Tribunalul Iaşi, Secţia I Civilă. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică", se arată în decizia de marţi a judecătorilor Curţii de Apel Iaşi.

Soluţia Curţii de Apel Iaşi a fost dată în procesul în care Gabriel Harabagiu a solicitat suspendarea excluderii sale din PSD, din luna februarie 2018, pe rol fiind, în prezent, încă un proces privind anularea excluderii din partid.

Viceprimarul a contestat în instanţă decizia şefilor de partid şi a cerut atât suspendarea, cât şi anularea hotărârii partidului, fiind vorba de două procese diferite.

"Am rămas membru al PSD. Cei de la PSD au depus apelul cu o zi întârziere şi instanţa a ridicat excepţia tardivităţii, nu eu. Apelul a fost depus cu o zi întârziere probabil pentru că au numărat greşit zilele. Mai avem procesul privind anularea excluderii, dar acel litigiu va începe la toamnă", a declarat, marţi, Gabriel Harabagiu.

Gabriel Harabagiu a fost exclus din PSD la începutul lunii februarie, alături de primarul Iaşului, Mihai Chirica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici