Video Gabriela Firea: A fost vot în unanimitate, cu excepţia lui Buzatu, care s-a abţinut. VIDEO

Gabriela Firea a declarat, marţi noapte, că social-democraţii au votat în Comitetul Executiv în unanimitate pentru numirea lui Marcel Ciolacu în funcţia de preşedinte interimar al PSD, fiind o singură abţinere, cea a liderului filialei din Vaslui, Dumitru Buzatu.

3013 afișări

„Având în vedere că a fost un vot în unanimitate nu poate fi comentată. O singură abţinere a fost. Cum să fie lovitură de partid, cu vot în unanimitate, o singură excepţie, abţinerea domnului Buzatu. Dacă era un scor strâns, da probabil că se putea considera”, a spus Gabriela Firea, întrebată dacă a fost o lovitură de partid preluarea interimatului de către Ciolacu.

Întrebată despre discuţiile aprinse din CEx între ea şi Marian Oprişan, Firea a răspuns:

„A fost o discuţie, nu are rost să mai intrăm în detalii. A fost o discuţie legată de faptul că eu am reiterat şi am adus aminte colegilor mei că am stabilim nişte principii, că nu ne mai vedem în afara CEx-ului şi am explicat că de aceea eu nu am fost ieri la acea întâlnire, la CEX-ul paralel, iar dumnealui a spus că se simte jignit”, a precizat Firea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
firea,
ciolacu,
oprişan

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici